Jsme přestěhovali na novou adresu: Nádražní 314, 36471 Bochov.
Light for home
Česky (CZK) Česky (CZK)
+420 608 885 144

Blog

  • Domů
  • Blog
  • Tajemství dokonalého osvětlení domu
Tajemství dokonalého osvětlení domu
Tajemství dokonalého osvětlení domu
Tajemství dokonalého osvětlení domu

 Při funkčním rozdělení prostoru místnosti musí být v každé zóně dostatek osvětlení. Například místnost je rozdělena na pracoviště a odpočinkovou zónu. Použití jednoho stropního lustru a stolní lampy bude v tomto případě chybou, protože při nedostatečném osvětlení se budete rychle unavovat a místnost se z útulného studia promění v otravnou chatrč.

Zajistíme si tedy několik scénářů osvětlení. Za základ zvolíme obvyklé aktivity, které provádíme každodenně a usměrníme tam světelné zdroje. Například tam, kde provádíme make-up by mělo být dobré osvětlení a nemělo by svítit zezadu. Ve večerních hodinách, nad pohovkou nebo postelí by mělo být světlo měkké, aby si unavené oči mohly odpočinout a také aby osvětlení nezasahovalo do sledování oblíbeného filmu v kruhu rodiny.

Teplota lampy osvětlení. Teplé tóny volíme pro ložnici a obývací pokoj, nikdy nepoužíváme studené světlo v blízkosti zrcadel, dodá totiž místnosti sterilitu, zejména když její hlavní barvou je bílá.

Předem počítejte s dostatečným množstvím světla. Pokud provádíte rekonstrukci nebo jste si koupili nemovitost, tak si nejprve dobře rozmyslete, jak a kde bude každé svítidlo umístěno a jaké jsou jeho hlavní funkce. Někdy i ten nejdražší a nejkrásnější nábytek vypadá velmi smutně, pokud je světlo špatně umístěno.

Važte si sebe a své blízké a osvětlení svěřte spolehlivému výrobci svítidel Light for home s.r.o.. Na našich webových stránkách najdete nejen obrovský výběr stropních svítidel, lustrů, svícnů a stojacích lamp, ale také velkou nabídku luxusních svítidel a designových kolekcí.