Jsme přestěhovali na novou adresu: Nádražní 314, 36471 Bochov.
Light for home
Česky (CZK) Česky (CZK)
+420 608 885 144

Blog

Styl Provence
Styl Provence
Styl Provence

Styl Provence zůstává stále jedním z nejoblíbenějších v interiérovém designerství. Oplývá teplem, útulnými drobnostmi a přírodními texturami. Každoročně je přehodnocován, obohacuje se novými nádechy a kombinacemi barev a odstínů, jeden rys však zůstává stále zachován, a sice vznešená jednoduchost, nasycená jemnou šetrností k životnímu prostředí interiérů.


Provence – to jsou pastelové odstíny barev, zářivě jasné inkrustace a velice kvalitní nábytek. To vše nás přenese do francouzské vesničky na pobřeží Riviéry před dvěma stoletími, v níž plyne život prostý, neuspěchaný a staromódní. Klasický lustr s ozdobnými svícny bude perfektním zvýrazněním takového interiéru. Doplníte-li jej stolní nebo nástěnnou lampou, pak získáte dokonalý soubor měkkého osvětlení. Věnujte pozornost rovněž i lampám, naplněným floristickými motivy – tkaninami s květinovými vzory, ozdobnými prvky v podobě listů nebo květů, lehce vlnitými kadeřemi napodobujícími vegetaci.


Dokonce i ten nejvšedněji vypadající obyčejný byt lze pomocí našich lustrů a svítidel proměnit v útulnou oázu klidu a pohody, o čemž se snadno můžete přesvědčit na našich webových stránkách.